Menü

A betekintésvédő fóliák - priváttá teszik a notebookját

Hatékony adatvédelmi képernyő laptopokhoz és notebookokhoz

Gyakran dolgozik útközben vagy nyilvános helyeken? A mobil munka egyre könnyebbé és népszerűbbé válik olyan tényezőknek köszönhetően, mint a jobb internet-kapcsolatok. De ha úgy gondolja, hogy csak kinyithatja laptopját, és elindulhat, jobb, ha megáll egy pillanatra, és végig gondolja! A megnövekedett adatvédelmi követelmények és a vizuális hackelés, azaz az információk kémkedéséből adódó veszélyek nagyobb óvatosságot és felelősséget igényelnek a vállalati belső és érzékeny adatok feldolgozásakor.

MAGNETIC betekintésvédő tesztekkel igazolt minőségben

A MAGNETIC betekintésvédő fóliákkal a DURABLE megoldást kínál a leggyakoribb képernyőméretek számára, és kifinomult szűrőmegoldást kínál a rugalmas használathoz. Praktikus tulajdonságai révén a védőszűrő megbízható társ a mobil munka során. A hatékony védelemet és a magas szintű képminőséget egy speciális intézet tesztelte és megerősítette.

Mik a DURABLE betekintésvédő fóliák előnyei?

✔ Átfogó védelem a vizuális adatlopásokkal szemben - képernyővédelem a por és a karcolások ellen - védelem a szemének, a matt felületnek és a képernyő csökkentett kékfényének köszönhetően

✔ Innovatív mágneses rögzítés: a szűrő gyorsan rögzíthető és eltávolítható, így még jobban igazodik a felhasználói igényekhez - nincs bosszantó tapadófelület - a laptop bezárható, akkor is, ha a szűrő rajta van

✔ All-in-one csomag, tárolózsebbel és a szűrő és a képernyő tisztításához alkalmas mikroszálas kendővel szállítjuk

Hol érdemes használni a betekintésvédő fóliát?


Utazás közben mindenképpen érdemes adatvédő fóliát alkalmazni

Hosszabb üzleti utakon vagy napi munkába ingázáskor: az emberek gyakran tömegközlekedési eszközökön dolgoznak. A vizuális hackelés azonban gyakrabban fordul elő, mint gondolnád - hiszen csak egy pillantásra van hozzá szükség valaki más képernyőjére.

Munkahelyi védelem

A nyitott terű irodák lehetővé teszik a munkahelyeken történő rugalmas munkavégzést, azonban ezek a terek ideális táptalajt nyújtanak a nem kívánt pillantások számára is. Legyen szó akár közös dolgozó helyiségekről, akár a vállalkozás helyiségeiről, a „váll feletti tekintet szörfözés” nemcsak kényelmetlen, de az érzékeny adatokat is veszélyezteti.

Biztonságos munka kávézókban

A szabadúszók körében népszerű a kávzókban történő munkavégzés. Különösen ilyen zsúfolt környezetben szükséges figyelmet fordítani a munkával kapcsolatos információk védelmére. A monitor mágneses adatvédelmi szűrője gyors és egyszerű.

Adatvédelem az orvosi létesítményekben

Az érzékeny adatok illetéktelenek kezébe kerülése megtörténhet kutatóközpontokban vagy orvosi létesítményekben. A képernyőszűrők támogatják az adatvédelmet és megóvják a kijelzőket a szennyeződéstől.

A megfelelő adatvédelmi szűrő az Ön notebookjához

MacBook-ja van?

⇒ A MAGNETIC betekintésvédő fóliák 13-16 incs méretű MacBook-okhoz kaphatók. Az alábbi termék választék áttekintésből egyszerűen válassza ki a megfelelő méretet az eszközéhez, és vásárolja meg a kívánt online üzletből! 

⇒ Tovább a termék választékhoz

Windows laptopja van?

⇒ A MAGNETIC betekintésvédő fóliák 11,6-15,6 incs méretű laptopokhoz. Az alábbi termék választék áttekintésből egyszerűen válassza ki a megfelelő méretet az eszközéhez, és vásárolja meg a kívánt online üzletből!

⇒ Tovább a termék választékhoz

Hogyan kell rögzíteni?

MACBOOK-hoz

WINDOWS notebookhoz

Gyakran feltett kérdések a betekintésvédő fóliákkal kapcsolatosan


•    Melyik betekintésvédő megfelelő a laptopomhoz?

A DURABLE sorozat különféle méretű képernyőszűrőket tartalmaz, Windows laptopokhoz és Apple MacBookhoz.

⇒ Tekintse meg a betekintésvédő méreteiről készült áttekintést

A laptop képernyőméretét megtalálhatja a vásárlási dokumentumon, vagy Ön is megmérheti. Az Apple MacBook szűrőinek speciális kialakítása van, mivel a képernyő széle már mágneses. A Windows adatvédelmi szűrői illeszkednek pl. az Acer, az Asus, a HP, a Dell és a Lenovo laptopjaihoz. A képernyő felső széle kb. 7 mm széles, mely lehetővé teszi a mágnesek rögzítését.

•    Hogyan rögzítsem a betekintésvédő fóliát?

A betekintésvédő fólia rögzítése mágnesekkel történik. Ennek köszönhetően egyszerűen feltehető, vagy szükség esetén levehető. Windows laptopok esetében két apró mágnest ragasztunk a képernyő szélére, ezekhez tudja a védőfóliát rögzíteni.

Az Apple MacBook esetében a képernyő széle gyárilag mágneses, így nem szüksége külön mágnest ragasztani  rá, a szűrőt közvetlenül a mágneses szélekhez tudja csatlakoztatni. A szűrő részletes rögzítési útmutatója a csomagoláson található.

 

 

•    Hogyan működik a betekintésvédő fólia?

A laptopra erősített adatvédelmi szűrők függőleges lécekből állnak. A rácsos redőnyökhöz hasonlóan átlátszó képet nyújtanak elölről, de oldalnézetből elsötétítik a képernyőt.. A DURABLE adatvédelmi szűrőkkel az adatvédelmi szög 60 °.

 

 

•    Károsítja a szemeket az elsötétített képernyő?

A betekintésvédő fóliák "szembaráttá" teszik a munkát azáltal, hogy csökkentik a kibocsátott kékfényt. Sőt, a matt felület csökkenti a tükröződéseket a vakító mentes munka érdekében.

•    A betekintésvédő fólia a kékfényt is szűri?

A képernyő fólia csökkenti a káros kék fény kibocsátást kb. 30%-kal, és ezzel védi szemét munka közben.