Menü

COFFEE POINT

 

ELEGÁNS ÉS PRAKTIKUS.
COFFEE POINT AZ IRODAI KONYHÁK RENDSZEREZÉSÉRT

NICE TO MEET YOU -
AZ ÚJ ÖTLETEK TALÁLKOZÓ HELYE

Az irodai dolgozók legjobb ötletei általában nem a tárgyló termekben születnek, ahol a hangsúly inkább a megbeszéléseken, információ cserén van. Az egyéb találkozó helyek, mint kávézó sarkok hatékony mozgató rugói a hosszútávú vállalati sikerek megalapozásának. itt születnek az új megoldások, a hatékony működést támogató ötletek, az új perspektívák. A forró italok, mint a kávé és a tea inspriáló hatásúak, fontos szerepet játszanak a társalgások során, így erősítik kreativitást.

 

 

MOBIL MEGOLDÁS A KÁVÉ ÉS KIEGÉSZÍTŐINEK FELSZOLGÁLÁSÁHOZ

COFFEE POINT az innovatív termék sorozat, mely lehetővé teszi az ételek és italok tárolásást csapatok, kisebb csoportok számára. A sorozat ideális irodai konyhákba, kávé sarkokba, catering állványokon, de kiváló megoldás kommunikációs szigeteken, társalgókban, közösségi terekben és találkozási zónákban is.

Az egyedi kiegészítők BOX, CASE, TRAY és BIN ideálisan kombinálhatók és lehetővé teszik kávéállomások kialakítását, bárhol, ahol szükséges.

A TELJES COFFE POINT SZETT ELŐNYEI

Helytakarékos catering box otthon, konyha sarkokban, vagy szekrényeken. A teljes szett tartalmaz egy prakitkus felszolgáló egységet, valamint fiók betétet a kiegészítők rendszerezett tárolásához. A nagy, tágas fiókok lehetővé teszik a catering termékek, mint kávékapszula, teafilter, cukor, keverőpálca és szalvéta, tárolását a tárgyalásokra. COFFEE POINT CASE az ideális eszköz kávékapszulák és teafilterek kínálásához.

Egyéb speciális tulajdonságok:

• Minden egyes kiegészítő tökéletesen illeszkedik a tárolóba.
• A felső fiók zárható.
• A fiókok megállító mechanizmussal ellátottak.
• Süllyesztett markolat a fiókok elején.
• Gumi talp biztosítja a tároló csúszásmentességét.