Menü

DURAFIX®

A MÁGNESES KLIP EMLÉKEZTETŐK ÉS HIRDETMÉNYEK SZÁMÁRA

Mindenki számára ismerős a helyzet: gyorsan feljegyezni valamit egy papírra, majd kiragasztani úgy, hogy szem előtt legyen, azért, hogy emlékeztessen egy fontos időpontra vagy információra. A gond ott van, hogy a hagyományos öntapadó jegyzettömb lapjai gyorsan elvesztik tapadó erejüket, így könnyen el is vesznek. Erre kínál a DURAFIX® klip egy okos megoldást: az öntapadó klip bármilyen sima felületre könnyen kihelyezehető, a jegyzetlapok könnyen elhelyezhetők a mágnes klipben, így az emlékeztető biztos a helyén marad. Bármikor kicserélhető és újrahasználható!

DURAFIX® – Egyszerűen alkalmazható 4 lépésben:

1) Távolítsa el a védőfóliát
1) Távolítsa el a védőfóliát
2) Helyezze ki a klipet a megfelelő helyre
2) Helyezze ki a klipet a megfelelő helyre
3) Nyissa fel a klipet és helyezze bele a tartalmat
3) Nyissa fel a klipet és helyezze bele a tartalmat
4) Zárja le a klipet, a mágnes biztonságosan a helyén tartja a dokumentumot - ké
4) Zárja le a klipet, a mágnes biztonságosan a helyén tartja a dokumentumot - ké

Minden méretet biztosan tart

Nagyobb méretű felhívások, hirdetmények, amiket rendszeresen cserélni szükséges olyan rögzítést igényelnek, melyek hosszan tartanak, mégis rugalmasan és egyszerűen kezelhetők. A DURAFIX® RAIL segítségével egyszerűen helyezhet ki statisztikákat, utasításokat és egyéb információkat A4 vagy A3 méretben. Szükség esetén ezek gyorsan cserélhető. Nagyobb, poszter és plakát méretek számára is megfelelő megoldást kínál a DURAFIX® ROLL melyet egyedileg méretre vághatunk, így az általunk kívánt klip méretet könnyedén leszabhatjuk. Ezáltal könnyen és gyorsan helyezhetünk ki reklámhordozókat, posztereket vagy plakátokat anélkül, hogy azokat megrongálnánk, pl. egy ragasztó csíkkal.

DURAFIX® video:

 

A DURAFIX® CLIP és DURFIX® ROLL termékünk a Paperworld kiállításon Frankfurtban a PBS márka ipar által a "DURAFIX® elvet" a 2019-es év termékének választotta.

 

Az Ön által kihelyezni kívánt dokumentum nagyobb védelmet igényel? Gondoljon a DURAFRAME® infokeretekre, mely professzionális megoldást kínál a vevői információk kihelyezésére!