Menü

LEAN GONDOLKODÁS!

 

LEAN - lehetőség a termelés és az adminisztráció számára

A LEAN a legszélesebb körben elterjedt vezetői megközelítés világszerte. Elsődlegesen a vállalati gyártó soroknál alakították ki. A LEAN Management azt jelenti "áramvonalas vezetés" és Japánból származik. A Toyota autógyár alkalmazta elsőként, majd folyamatosan kialakította az irányelveket. Mely szerint a vállalat adja a termelési rendszert (irányelveket és szerszámokat) és a vállalati kultúrát.

A hatékony termelés alkalmazza a LEAN gyártási eljárást, Lean adminisztrációt és a kultúrát is. Az irányelveket minden alkalmazott hasznosítja. Különbséget kell tenni a gyakorlati eszközök és a filozófia között. A LEAN filozófiák és irányelvek bármely vállalat számára alkalmazhatók, míg a gyakorlatba történő átültetést tesztelni kell, hogy alkalmazkodjanak a vizsgált vállalathoz.

A végső cél minden vállalat számára ugyanaz: felszámolni minden olyan részt, amely nem rendelkezik hozzáadott értékkel. Az irányelv mind a termelésre, mind az adminisztratív munkára vonatkozik. Így a vállalatok növelik versenyképességüket, egy tisztább struktúrát kapnak, amelyben stabilabb folyamatok és még célorientáltabb stratégia vezet.

DURABLE termékek támogatják a hatékonyságot az irodájában és a vállaltában

A DURABLE évek óta követi a LEAN irányelveket, termelését és adminsztrációját, mivel ez a kettő már nem különíthető el egymástól, ennek megfelelően működteti. A DURABLE folyamatosan törekszik fejleszteni az irodai termékek hatékonyságát és választékát, valamint ezen a területen meglévő szakértelmét. A DURABLE olyan termékeket kínál, melyek támogatják a LEAN irányelveket, így optimálisan támogatja az eljárásokat és folyamatokat.

Horst-Werner Maier-Hunke,

a DURABLE ügyvezető igazgatója:

"A LEAN bevezetése teljes siker a vállalatunk számára. Modernizáltuk a szervezetünket és megtapasztaltuk, hogy a termékeink megfelelő használata kiválóan támogatja a Lean folyamatok fenntartását.

A folyamatos fejlesztések során, saját termékeinket használtuk, és a Shopfloor managment különösen fontossá vált."

 

 

 

>> Töltese le a "THINK LEAN!" katalógust

KAPCSOLAT

Kérdése van a termékválasztékunkkal kapcsolatban, vagy tanácsra van szüksége? Örömmel segítünk, és küldünk további információkat. Küljön e-mailt a leanproduktedurable.de e-mail címre.

Fő témák és kapcsolódó termékek:

Shopfloor Management a gyártás és adminisztráció során

A kommunikáció fejlesztése a vezetés és a dolgozók között, valamint ennek intezív integrációja a változtatások és fejlesztési folyamatokba. Ez az alapja a Shopfloor managmentnek és az irodai floor managmentnek. A DURAFRAME® választék profi támogatást nyújt.

 

Több >>

Kaizen a gyakorlatban

Folyamatos kérdés felvetés és folyamat optimalizáció - A Kaizen filozófiára alapuló eljárás a folyamatos fejlődés alapköve a. Az információs panelek és bemutatótábla tartók hasznos segítséget nyújtanak.

 

 

Több >>

Vizualizáció és átláthatóság az 5S segítségével

Megfelelő feliratozás és a vizualizáció biztosítja a hibaszámok csökkenését és lerövidíti a hosszú kereséseket. Ennek a módszerenek a bevezetése mérehető eredményt hoz a produktivitás, a gyártás, a logisztika és az adminsztráció területén. A megfelelő termékekkel, a DURABLE ideális feltételeket teremt hogy megkönnyítse a rendezett munkafolyamatot az 5S irányelvei szerint.

 

Több >>

Első be - első ki a szervezés egyszerűen

Ami előbb jön be, előbb megy ki - a FiFo elve gyors és hatékony eljárás. A bizonyítottan jó metódus megelőzi a várakozási időket, a minőségi hibákat és kiválóan megalapzható a DURABLE termékeivel

 

Több >>

Áramlás és rugalmasság

Az úgynevezett "áramlat" (flow), mely segítségével a munka végzés a leghatékonyabbá válik - ideális feltételek alakíthatók ki a megfelelő termékekkel. Akár a gyártás akár az adminisztráció területén több helyen használható  termékek, amelyek kereken mozgathatók, így mobil segítségek a napi munkafolyamatokban.

 

 

Több >>