Menü

Monitortartók

Miért van szüksége monitor tartóra?

Ön is sok időt tölt a képernyő előtt? A számítógép használat növekvő tendeciát mutat a munkahelyeken és otthon is. Ennek megfelelően az ergonómia és a hatékonyság iránti igény is növekszik. A DURABLE monitortartókat pontosan ezeknek a követelményeknek megfelelően fejlesztettük ki. Győződjön meg Ön is a jól átgondolt funkciókról, valamint a kiváló, Németroszágban gyártott minőségről.

Állítható monitorkar 1 képernyőhöz

Monitorhalter Schreibtisch

✔ Minden mozgást követ: rendkívül sokféleképpen és könnyen állítható asztali tartó 1 db, 21-27 colos monitorhoz

✔ Használatra kész: a monitor egyszerűen egy klikk mechanizmussal rögzíthető a helyére. Szükség esetén a forgógomb segítségével állítsa be a súlyt - és már kész is!

✔ Prémium minőség: szabadalmaztatás alatt álló Németországban gyártott tartórendszer

Monitortartó konzol 2 monitorhoz

Monitorständer Schreibtisch

✔ Termelékenység megkétszerezve: stabil és funkcionális asztali monitortartó 2 db, 21–27 colos monitorhoz

✔ Egyszerű és biztonságos: klikk rendszerű rögzítés, mindkét monitor egyénileg beállítható + védelem a képernyő csúszása ellen

✔ Prémium minőség: szabadalmaztatás alatt álló Németországban gyártott tartórendszer

Monitorständer drehbar

Váltson nézőpontot: monitor tartó a DURABLE-tól

A monitorok a modern munkakörnyezet egyik legfontosabb eszközei. Ergonómiai elrendezésük nagy hatással van az egészségre. A DURABLE asztali és fali monitorkonzoljai intelligens megoldást jelentenek a hatékony munka és az egészségügyi szempontok összehangolására. És nem csak az egészségre: a megfelelően beállított monitor növeli a termelékenységet is. Mottónk szerint: hatékonyság az ergonómia révén.

Monitorhalterung 1 Monitor

Sokoldalú: minden felhasználáshoz adaptálható

 • 53,34-68,58 cm (21-37") és 3-8 kg súlyú monitorokhoz
 • Ívelt monitorokhoz is használható
 • VESA rögzítéssel rendelkező monitorokhoz 75 x 75 mm vagy 100 x 100 mm
 • A monitor 360 °-kal elfordítható
  • 110° fokkal dönthető; 85° fokkal felfelé, 25° fokkal lefelé
  • Egyedileg beállítható magasság
  • Asztali szorítóval és az asztal átvezetéssel is rögzíthető, 14-44 mm-es lapvastagság esetén

  Monitortartó konzol, Németországban gyártva

  Minőséget garantálunk az Ön sikeréhez. Kiváló minőségű anyagok és elegáns formatervezés egy
  termékben, amely hosszú időn át az Ön barátja lesz. A DURABLE monitortartókat német minőségi szabványok alapján tervezték és gyártották. 10 év garanciát vállalunk a szabadalom alatt álló konzolrendszerünkre. Környezetbarát termékünk az ISO 14021 előírásainkak megfelelően: 100% -ban újrahasznosítható, és 60% -ban újrahasznosított anyagból készül.

  Monitortartó kar garancia >>

  Mely monitorok illeszkednek a tartóba?

  A monitor forgókarja számos számítógép és gaming monitorhoz alkalmas, például pl. Samsung, Dell, Acer, AOC és így tovább. A képernyőnek a következő tulajdonságokkal kell rendelkeznie:

  • Az asztaltartó illeszkedik a szabványos / ívelt monitorokhoz 21–27" (53,34–68,58 cm). A monitor mérete 28 és 38" között csak korlátozottan forgatható.
  • 3-8 kg súlyú képernyőkhöz használható
  • Képernyők VESA rögzítéssel 75 x 75 mm vagy 100 x 100 mm

  Az összeszerelés menete:

  Monitorhalterung zum Klemmen
  VESA Befestigung
  Monitorhalter einstellbar
  Monitorhalterung Arm
  1.  A monitortartó 14-44 mm-es asztalvastagság esetén az asztali szorító segítségével minden típusú asztalhoz rögzíthető. Alternatív megoldásként átmenő rögíztőcsavar segítségével is felszerelhető az asztal lapjának átfúrásával. A fali monitorkoznolt a falhoz történő felszereléshez megfelelő szerszámokkal szállítjuk.
  2. A monitort egyszerűen a klikk mechanizmus segítségével a tartóba helyezzük.
  3. A precíz működés érdekében a monitorkarok gázrugója egy forgógomb segítségével a monitor súlyára állítható.
  4. Optimalizálja a kábelelvezetést a szorítók segítségével.
  Monitorhalter Tisch

  Ergonómia a munkahelyen

  Gondoljon az egészségére. Adja meg a hátának és nyakának azt a kényelmet, amit megérdemel a DURABLE monitortartó konzolok segítségével. Az munkahelyek ergonómikus kialakítása egyre fontosabbá válik.

  >> Tudjon meg többet a munkahelyi ergonómiáról

  Monitorhalterung schwenkbar

  Ipari alkalmazás

  Az érintőpanelek és monitorok a modern gyártósorok részévé vállnak, vezérlő- vagy megfigyelő modulként. A képernyőket az összeszerelő munkaállomásokon is használják, hogy információkat nyújtsanak a folyamatban lévő gyártásról.
  Az állítható magasságú monitorkonzolok lehetővé teszik az alkalmazottak számára az egyéni igényekhez igazodó beállítást.

  A tökéletes Gaming Setup

  Az egyénileg megtervezett játékbeállítás pozitív hatással van a játékélményre. Optimalizálja a teljesítményt és segít fenntartani a rendezett környezetet.

  Díjak

  Az egy monitorhoz használható, asztali rögzítésű DURABLE MONITORTARTÓ elnyerte a német formatervezési díjat. A "Külön kategóriában" kapott díj elismeri a következetes tervezési koncepciót és annak megvalósítást.


  A DURABLE monitor tartó állvány elnyerte Az Institut für Gesundheit und Ergonomie (Egészségügyi és Ergonómiai Intézet; IGR) Intézet „Ergonomikus Termék” igazolását. Ezzel az IGR megerősíti, hogy a monitor konzolok pozitív hatást gyarkolnak az egészségre, a közérzetre és a munkahelyi teljesítményre.

  Tovább a termékoldalakra és boltokhoz