Menü

Tablettartók: biztonságban munka közben és otthon


Asztali, fali és padlóállványos tablettartók

A tablettartók sokoldalúak a mobil eszközök között. Használhatják őket regisztrációra, vagy értékesítési folyamatok támogatására a keresekdelmi forgalomban. De olvasásra, internetezésre és filmnézésre is hasznosak. A mi TABLET HOLDER választékunk pedig mindegyik területen hasznos.

Miért a DURABLE tartók bizonyulnak a legjobb választásnak?

✔ Teljesen rugalmas:

Minden tablettartó 360°-ban forgatható, a tartótól függően a szögek fokozatmentesen állíthatók az ideális beállítás érdekében. 7-13" között minden táblagéphez használható.

✔ Erős és tartós:

Alumínium, acél és magas minőségű műanyag alapaanyagok biztosítják a hosszútávú használatot. Németországban gyártott, díjnyertes designban.

✔ Extra védelem:

A gumibetéttel ellátott felületek védik a táblagépeket a sérüléstől. Elérhető XL kivitelben is, mely a védőtokkal ellátott tabletek számára alkalmas. Néhány model lopásmentes védelemmel ellátott.

Találja meg az Ön számára megfelelő tartót

Tablettekhez hotelekben, boltokban vagy a gyártásban

Fedezze fel a tablettartók tulajdonságait

Táblagép tartók home office-hoz, konyhákba vagy smart home kezeléshez

DURABLE tablettartók - gyakran ismételt kérdések

  • Állíthatók a tablettartók?

Minden tablettartó alkalmas 7-13" közötti tablet kihelyezésére. Minden modell 360°-ban forgatható, így álló és fekvő formátumban is használható. Ezen felül, modelltől függően a tartók további beállítási lehetőségeket kínálnak a magasság és az olvasási szög tekintetében.

  • Alkalmas a tartó az Én táblagépem számára?

A tablettartók kompatibilisek 7-13" közötti tablettekhez, mint pl. a következő modellek:

Apple: iPad 2,3,4,5,6; 12,9 Zoll iPad Pro; 10,50 Zoll iPad Pro; 9,7 Zoll iPad Pro; iPad mini 2,3,4,5; iPad Air; iPad Air2 ; 11 Zoll iPad Pro
Samsung: Samsung Galaxy Tab 2,3,4; Samsung Galaxy Tab S2,S3,S4,S5,S6; Samsung Galaxy Tab A,E; Samsung Galaxy Tab 10.1, 10.1N; Galaxy Tab S5e; Galaxy Tab A 8.0, Tab A 10.1, Tab A 10.5
Lenovo: Lenovo Tab 2 A-Serie; Lenovo Miix 320,320 LTE, 310, 310 LTE; Lenovo Tab 4-Serie; Lenovo Tab 4 Plus; Lenovo Tab 10-Serie, Tab P10, Tab M10
LG: G Pad II 10.1
Medion: Medion Lifetab; Medion Akoya; Medion Tab4 10 Plus
Huawei: MediaPad M5 10.8; MediaPad M5 Pro; MediaPad M3,M3 Lite, M5 Lite; MediaPad T1,T2,T3,T5
Asus: ZenPad 3s 10, Vivo Tab RT (TF600T)
Microsoft:Microsoft Surface Go; Microsoft Surface Pro; Microsoft Surface 6 + 7

A DURABLE tablettartók nem kompatibilisek az Acer eszközeivel, valamint az alábbi modellekkel:

Lenovo: Tab 3
LG: G Pad 7,8,8.3,10.1; Optimus Pad V900; Tab-Book H160
Huawei: MediaPad M2
Asus: ZenPad 7.0; ZenPad 8.0; ZenPad 10; CT100PA-AWoo35
Dell: Dell Venue 11 Pro; Dell Latitude 10
Amazon: Amazon Fire HD 7,8,10

  • Hogyan működik a lopás elleni védelem?

"Minden olyan modell, amely tablettok nélkül használható, egy speciális kulcs segítségével lezárható. Ez azt jelenti, hogy a tablet nem mozdítható el a tartóból.
A mozgatható tartók, mint az asztali vagy a padlóállványos verzió ellátható kábelzárral, amely további védelmet biztosít (nem tartozék)"

További tippek és információk a tablettartókról

Trend papír: a tablettartók használata

Akár tanácsadással, értékesítéssel vagy gyártással foglalkozik, a táblagépek szinte minden iparágban támogatják a munkafolyamatokat. Tudjon meg többet a különféle alkalmazásokról összehasonlításunkból:

A mi tippünk: tablettartó a konyhában

Főzzön táblagéppel: népszerű alternatívája a hagyományos szakácskönyvnek. Tanácsaink értékes információkat adnak, hogyan használja és védje tabletjét.

Referenia: Dortmunder Volksbank

A Dortmunder Volksbank fiókjaiban a TABLET HOLDER támogatja az iPad alkalmazását, melyet az alkalmazottak képzésére és bemutatókra használnak.

Több hatékonyság: tablet + monitor

A táblagépek a PC-monitorok praktikus kiegészítőjeként is használhatók. Az új monitortartók ergonómikus beállítást tesznek lehetővé a tablet szemmagasságba történő emelésével.

Szeretne kapcsolatba lépni velünk?

 

>> Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal: 20 / 370-5485