Menü

TABLET HOLDER

TABLET TARTÓ RENDSZEREK: AZ INFORMÁCIÓ ÁTADÁS, PREZENTÁCIÓ BEMUTATÁS PROFESSZIONÁLIS MÓDJA

Az új TABLET TARTÓ sorozattal a DURABLE rugalmas megoldást kínál a tablettek használatára számos területen. A kiváló funkciókkal, és kiemelkedő megjelenéssel rendelkező sorozat számos helyen hasznos. A tablet tartók hatékonyan, helytakarékos módon változtatják a tabletteket információs, vagy munkát támogató eszközzé. A TABLET TARTÓ választék 5 modelből áll, melyek mindegyike innovatív funkciókkal bír.

TABLET HOLDER asztali

Az asztali TALBET TARTÓ segítségével a tablettek könnyedén integrálhatók bármely munkaállomásra. Munkahelyeink és konzultációs környezetünk egyre inkább digitalizálódik, ezt a változást támogatja az asztali tablet tartó, melynek működése egyszerű és praktikus, míg megjelenése letisztult, elegáns és tökéletes. A TABLET TARTÓK használatával a prezentációk interaktívabbá válnak, a munkafolyamatok felgyorsulnak, az értékesítés hatékonyabbá válik.

Termék információk

TABLET HOLDER asztali karos

Az üres íróasztalt kedveli? Nem gond. Az asztali karos TABLET TARTÓ optimális megoldás a jól szervezett, ergonómikus munkaállomásokra. Alakítsa rugalmassá Ön is munkaállomását, és élje át az új élményt. Ennek az elegáns, mégis helytakarékos megoldásnak köszönhetően korlátlanul használhatja tovább az íróasztal teljes felületét. Az magas minőségű design tökéletesen harmonizál a modern irodai környezettel.

Termék információk >>

TABLET HOLDER fali

A fali TABLET TARTÓ segítségével praktikusan mutathatjuk be termékeinket és szolgáltatásainkat. Stabilitás, biztonság és stílus teszi ezt a fali rögzítésű tablet tartót prémium minőségű prezentációs eszközzé bármely területen, akár közvetlenül az értékesítés helyén (POS).

Termék információk >>

TALBET HOLDER fali karos

A fali karos TABLET TARTÓ optimális megoldást nyújt megosztott munkaállomásokon, interaktív információs és prezentációs helyeken. Ez a tablet tartó könnyen használható, egyedi igényekhez állítható, így lehetőséget termett a munkaállomások közötti hatékony munkamegosztásra, kommunikációra. Új utakat tár fel a konzultációk, megbeszélések hatékonyságának és minőségének fokozására.

Termék információk >>

TABLET TARTÓ padlóállvány

Tökéletesen megalkotott, optimális funkciókkal bíró padlóállványos TABLET TARTÓ, amely egy kiváló prezentációs eszköz. Prémium minőségű design, optimális stabilitás és egyéni beállítási lehetőségek támogatják a termékek, információs anyagok és szolgáltatások vonzó prezentációját. Ez a tablet tartó rendszer multifunkcionális kommunikációs platformként is használható rendezvényeken, úgy mint kiállítások és konferenciák, információs pontok és közvetlenül az értékesítés helyén. A többszörös lopás elleni védelmi rendszer biztosítja a biztonság magas szintjét a tablettek és az állványok számára.

Termék információk >>

Szeretne többet megtudni a TABLET TARTÓ választékunkról?