Teljeskörű klímavédelm

Karbonlábnyomunk

Infokeret DURAFRAME®

Legsikeresebb termékünk számos helyen tud megoldást nyújtani - tökéletes nyitvatartási idő, vagy egyéb információk kihelyezésére.

Blue Angel

Környezetvédelmi igazolással rendelkező asztali kiegészítők. Fedezze fel legújabb termékeinket!

Modern munkakörnyezet

  • Termékek a rugalmas munkavégzéshez
  • Megoldások különböző belsőépítészeti designokhoz
  • Fejlődjön csoportosan


Termékek és megoldások modern munkakörnyezetben

A DURABLE Hunke & Jochheim GmbH & Co. KG intelligens termékeket és megoldásokat fejleszt és gyárt a modern munkahelyek számára. A németországi Iserlohnban, a Sauerland régióban található vállalatunk innovatív szemléletének és gazdag tapasztalatának köszöneetően, immáron több mint 100 éves sikerre építve fejlődik tovább. A termékek ötvözik a minőséget, funkciót és designt. A DURABLE jelenleg mintegy 700 főt foglalkoztat az iserlohni székhelyen, valamint az európai és amerikai leányvállalatoknál.

Fedezze fel professzionális kínálatunkat! Olyan termékeket, irodaszereket keres, melyek szervezettebbé teszik a munkafolymatokat, vagy információnyújtáshoz és útbaigazításhoz szükséges termékekre és megoldásokra van szüksége? Szeretné hatékonyan felszerelni raktárát vagy üzletét, vagy modern munkahelyi megoldásokat szeretne megismerni? Ha igen, tájékozódjon portfóliónkban!

Megoldások & Termékek

Inspirálódjon, találjon ötleteket, megoldásokat a munka vilgágát érintő aktuális kérdésekben.