Jelölés és 
védelem egyszerűen

Rugalmas és biztonságos: öntapadó védőprofilok felületekhez, élekhez és csövekhez.

Ember vs. monitortartó

Ki bírja jobban - és mit kell tudnia egy monitortartónak valójában? Nézze meg a választ a videóban, és találja meg a megfelelő tartót munkahelyére.

Teljeskörű klímavédelem

Karbonlábnyomunk

Szelektív 
hulladékgyűjtés egyszerűen

Hasznos információk és letölthető betétlapok hulladékgazdálkodáshoz

Blue Angel

Környezetvédelmi igazolással rendelkező asztali kiegészítők. Fedezze fel legújabb termékeinket!

Termékek és megoldások modern munkakörnyezetben

A DURABLE Hunke & Jochheim GmbH & Co. KG intelligens termékeket és megoldásokat fejleszt és gyárt a modern munkahelyek számára. A németországi Iserlohnban, a Sauerland régióban található vállalatunk innovatív szemléletének és gazdag tapasztalatának köszöneetően, immáron több mint 100 éves sikerre építve fejlődik tovább. A termékek ötvözik a minőséget, funkciót és designt. A DURABLE jelenleg mintegy 700 főt foglalkoztat az iserlohni székhelyen, valamint az európai és amerikai leányvállalatoknál.

Fedezze fel professzionális kínálatunkat! Olyan termékeket, irodaszereket keres, melyek szervezettebbé teszik a munkafolymatokat, vagy információnyújtáshoz és útbaigazításhoz szükséges termékekre és megoldásokra van szüksége? Szeretné hatékonyan felszerelni raktárát vagy üzletét, vagy modern munkahelyi megoldásokat szeretne megismerni? Ha igen, tájékozódjon portfóliónkban!

Megoldások & Termékek

Inspirálódjon, találjon ötleteket, megoldásokat a munka vilgágát érintő aktuális kérdésekben.