Rólunk

Minőség. Design. Funkcionalitás.

DURABLE Hunke & Jochheim GmbH & Co. KG intelligens termékeket és megoldásokat fejleszt és gyárt, modern munkahelyek számára. A németországi Sauerland régióban található vállalat több mint 100 éves sikerre épít. Folyamatosan innovatív szemléletének és gazdag tapasztalatának köszönhetően a termékek minőséget, dizájnt és funkcionalitást testesítenek meg.
Németországi székhelyű, nemzetközileg orientált vállalat vagyunk, világszerte mintegy 700 alkalmazottal. Termékeink többségét a Gotha (Németország), Kamen-Methler (Németország), Szczecin (Lengyelország) és Coevorden (Hollandia) telephelyeken gyártjuk. Az Európában és az USA-ban működő értékesítési kirendeltségeink világméretű tevékenységet folytató vállalatként nemzetközi szemléletünket támasztják alá. Emellett világszerte neves importőrökkel és képviseletekkel dolgozunk együtt.
A munka világa változik. Nemcsak a foglalkozási profilok, hanem a szervezet és a folyamatok, következésképpen a szükséges anyagok és berendezések is szinte naponta újradefiniálódnak. A DURABLE több mint egy évszázada megbízható partner a munkahelyi professzionális termékek és termékcsaládok terén. Ezt az ambiciózus igényt azzal váltjuk valóra, hogy következetesen, fáradhatatlanul és szenvedélyesen dolgozunk olyan átfogó koncepciók kidolgozásán, amelyek támogatják ügyfeleinket a mindennapi munkájukban.
Célunk, hogy olyan kiváló megoldásokat kínáljunk, amelyek segítik a felhasználókat napi feladataik magas szintű professzionális elvégzésében, és ezáltal hozzájárulnak a vállalati sikerhez.

Ma és a jövőben.

Történetünk

DURABLE - a név mindent elmond. Márkanevünk vállalatunk 100 éves története során a küldetésünk szinonimájává vált. Jövőbiztos megoldások a modern munkaformákhoz, tartós minőség és díjnyertes design. Világszerte jelentősen megváltozott a munkavégzés módja az elmúlt 100 évben. A klasszikus iroda írógép és indigó éppúgy a múlté, mint a kocsis áruszállítás.

A számítógépek, a mobil eszközök és az olyan módszerek, mint a Kaizen, az agilis munkavégzés vagy a lean menedzsment ugyanolyan alapvetően változtatják meg a munkafolyamatokat, mint a munkavégzés helyének és idejének növekvő rugalmassága. A DURABLE modern munkahelyi termékek széles választékát kínálja számos iparág számára: a tablettartóktól a kábelrendezőkig, a mobil szervezéstől a variálható címkézési és prezentációs koncepciókig.

Fenntarthatóság

A fenntarthatóságot holisztikusan közelítjük meg. Ahhoz, hogy a környezeti, pénzügyi és társadalmi felelősségvállalásnak egyaránt eleget tegyünk, egy finoman kiegyensúlyozott, hosszú távú stratégiára van szükségünk, amelyet következetesen hajtunk végre.

Tanúsítványok

A DURABLE valamennyi németországi telephelyén sikeresen megszerezte a nemzetközileg akkreditált ISO 14001 szabványt, mely igazolja a hatékony környezetvédelmi rendszerek alkalmazását.