Ingyenes címke készítő szoftver

DURAPRINT®

Az ingyenes szoftver minden betétlappal rendelkező DURABLE termékhez

Személyre szabott betétlapok készítése minden feliratozható DURABLE termékhez néhány gyors lépésben. A tervezésnek gyakorlatilag nincsenek korlátai - logók, grafikák és vonalkódok mind egyszerűen importálhatók a szoftverbe. A felugró súgószövegeknek köszönhetően az alkalmazások könnyen érthetőek, például segítik az adatbázisokkal való munkát. Tervezze meg saját DURABLE névtkitűzőit most, és nyomtassa ki őket egyszerűen a DURAPRINT® online szoftver segítségével.

Keresse meg a kívánt terméket, tervezze meg online, exportálja PDF-be, nyomtassa ki, és már kész is!

Mentse el projektjét felhőben

A DURAPRINT® lehetőséget kínál arra, hogy a bejelentkezett felhasználók a projekteket egy felhőszerverre menthessék.

Adatbázis szövegekhez & képekhez

A munkafolyamatok optimalizálása érdekében egyszerűen feltölthet egy Excel-táblázatot, amely tartalmazza az összes szükséges információt.

EAN, QR-kód generátorral

A DURAPRINT® segítségével számos kód, például EAN- vagy QR-kódok készíthetők.

Tablet, windows és MAC verziók

A DURAPRINT® minden eszközzel kompkatibilis

Böngésző alapú alkalmazás

A DURAPRINT® egy böngészőalapú szoftver, így nincs szükség telepítésre.

DURAPRINT® GY.I.K.

Az 1470-es cikkszám, amely még mindig sok lapon szerepel, a korábbi DURAPRINT® változatnak felelt meg, amelyet számítógépekre telepíthető lemezeken értékesítettünk. Ez a verzió már csak Windows® XP vagy régebbi operációs rendszert futtató számítógépeken működik.

Annak érdekében, hogy szoftverünket minden felhasználónak, beleértve az újabb operációs rendszerrel rendelkezőket is, biztosítani tudjuk, úgy döntöttünk, hogy a DURAPRINT®-t ingyenesen online biztosítjuk. Ennek előnye, hogy a szigorú biztonsági szabályokkal rendelkező vállalatoknak nem kell további szoftvereket telepíteniük. Ezenkívül a szoftver mindig gyorsan frissíthető és optimalizálható.

A DURAPRINT® a DURACARD nyomtató segítségével kiválóan alkalmas plasztikkártyák nyomtatására. Egyszerűen válassza ki a "DURACARD kártyák" menüpontot a termékkategória alatt, válassza ki a megfelelő terméket, és kezdje el a tervezést!

A DURAPRINT® használatához nem kell regisztrálnia és bejelentkeznie. A DURAPRINT® regisztráció nélküli használatához kattintson a "Tovább regisztráció nélkül" gombra. Regisztrációra van azonban szükség, ha terveit a felhőbe szeretné menteni és megosztani kollégáival.

Kattintson a megfelelő termékkategóriára a különböző kulcsszavak megtekintéséhez, és találja meg a kívánt terméket. Alternatívaként közvetlenül a "Termékkategória" címszó melletti keresősávba is beírhatja a címkézni kívánt cikkek 4 számjegyű cikkszámát, hogy megjelenjenek a megfelelő találatok.

Végül válassza ki a kívánt sort, és kattintson a "Termék kiválasztása" gombra a jobb oldalon az előnézet alatt.

Egyik ügyfelünknek a következő problémája volt:

"Feltöltöttem egy adatforrást (Excel táblázat), és hozzáadtam egy képarchívumot. Nem találom azonban az adatbázis módosításának lehetőségét, azaz, hogy a kész elrendezést most egy másik adatbázishoz és képfájlhoz (zip) kössem. Amint a webes alkalmazásban használtam az adatbázist, ezt a sablont nem tudom újra használni. A módosított fájlban sem tudok semmilyen adatbázis funkciót használni. Az adatforrás nézet teljesen eltűnt. Hogyan tudom megoldani ezt a problémát?"

Ügyfélszolgálatunk válaszolt:

Ahhoz, hogy a DURAPRINT® fájlt sablonként tudja használni későbbi használatra, tartsa nyitva az adatbázist, és NE kattintson az "Adatbázis használata" gombra.

Ezután mentse el a projektet úgy, ahogyan az a merevlemezen van. Amikor újra megnyitja a projektet, akkor már más adatokkal dolgozhat.

Igen, ezt megteheti az "Adatbázis használata" opcióval. Először töltse fel az Excel-listát, majd illessze be a megfelelő mezőket. Így az olyan mezők, mint a keresztnév és vezetéknév vagy a cégnév, előre meghatározott pozíciókba illeszthetők be.

Tippünk: Adja hozzá a névkitűzők adatait az Excel-sablonhoz, hogy pontosan úgy nézzenek ki a névtáblákon, ahogyan szeretné. Ez még egyszerűbbé teszi a szoftverben történő tervezést.


Igen,  lehetséges. Ehhez először egyértelműen meg kell neveznie a munkavállalók fényképeit. Pl. számozással vagy a megfelelő vezetéknévvel. Ha ezt megtette, kérjük, a következőképpen járjon el:

A) ELŐKÉSZÍTÉS:

Készítsen egy Excel listát az összes olyan szöveggel, amelynek szerepelnie kell a nyomtatási fájlban, majd adja hozzá a megfelelő képnevet. Mentse el az összes képet egy ZIP mappába, hogy később fel tudja tölteni.

B) DURAPRINT®:

1) Nyissa meg a DURAPRINT® programot, és válassza ki a megfelelő terméket.

2) Hozzon létre egy excel-táblázatot a megfelelő nevekkel, funkciókkal és egyéb szövegekkel, amelyeket  használni szeretne. Az alkalmazottak képeihez egy másik oszlopot kellene használnia, amelybe a teljes képnevet beírja, beleértve a képtípus megnevezését is. Pl: Például: "Mustermann.jpg".

3) Tegye az összes képet egy ZIP-fájlba.

4) A DURAPRINT® szoftverben ezután az "Adatbázis feltöltése" menüponton keresztül töltheti fel az Excel-táblázatot.

5) A különböző képek feltöltéséhez kattintson a "Képeket tartalmazó archívum feltöltése" gombra, és válassza ki a ZIP-mappát.

6) Most húzza az egyes cellák tartalmát a tervezési területre, és tervezze meg a betétlapot.

Így a DURAPRINT®-et belépőkártya azonosító szoftverként használhatja az egyedi plasztikkártyák nyomtatásához.