DURAPRINT® - Ingyenes címkeszerkesztő szoftver

Készítsen plasztikkártyát, ajtófeliratot, vagy bármilyen más betétlapot, amit a DURABLE termékeivel együtt tud használni. A DURAPRINT® címketervező szoftverrel egyedi nyomtatási sablonokat tervezhet és nyomtathat ki kényelmesen, néhány lépésben:

  • Alkalmazhatja saját logóját
 Ha segítségre van szüksége a rendszer elsajátításához, kérjük, olvassa el a GYIK-et vagy a szoftverben található utasításokat és súgófunkciókat.

Készítsen személyre szabott betétlapokat

Sablon iratrendező címkéhez

Címkézze fel egységesen és egyértelműen a mappák gerinccímkéit a betétcímkék online megtervezésével. Adja meg egyszerűen a szövegeket, és töltse fel logóját, ha szükséges. A következő lépésben egyszerűen nyomtassa ki a sablonokat.

Alkalmas az ORDOFIX® öntapadós címkék széles és keskeny változatához is.

Sablon névkitűzőhöz

Legyen szó műanyag kártyákrólnévkitűzőkről vagy asztali névtáblákról: nyomtassa ki őket egyedileg és személyre szabottan. Tervezzen plasztikkártyákat üzleti és ügyfélkártyákhoz, valamint különböző alkalmakra és eseményekre. Az alkalmazotti vagy látogatói kitűzőket, valamint az asztali névtáblákat egyszerűen, néhány lépésben professzionálisan nyomtathatja. Használja a névkitűzőkhöz megfelelő BADGEMAKER® betétlapokat.

Sablon regiszterhez

Szerkesszen táblázatot az elválasztólapok tartalmára vonatkozóan, egyszerűen online. A cserélhető lapokat professzionálisan és az Ön igényeinek megfelelően nyomtathatja ki néhány lépésben.
Ezenkívül minden feliratozható regiszter fedőlapja és hátoldala is megtervezhető és kinyomtatható a DURAPRINT® segítségével.

Sablon irányítótáblához

Tervezzen egyedi ajtófeliratokat üzlethelyiségeihez vagy rendezvényekre és eseményekre. A DURAPRINT® segítségével néhány lépésben feliratozhatja tábláit, feltöltheti céges logóját vagy képeit. Minden DURABLE ajtótábla-sorozathoz alkalmas: CRYSTAL SIGNINFO SIGN vagy CLICK SIGN.

A címkéző szoftver áttekintése

Mentse el projektjét felhőben

A DURAPRINT® lehetőséget kínál arra, hogy a bejelentkezett felhasználók a projekteket egy felhőszerverre menthessék.

Adatbázis szövegekhez & képekhez

A munkafolyamatok optimalizálása érdekében egyszerűen feltölthet egy Excel-táblázatot, amely tartalmazza az összes szükséges információt.

EAN, QR-kód generátorral

A DURAPRINT® segítségével számos kód, például EAN- vagy QR-kódok készíthetők.

Tablet, windows és MAC verziók

A DURAPRINT® minden eszközzel kompatibilis

Böngésző alapú alkalmazás

A DURAPRINT® egy böngészőalapú szoftver, így nincs szükség telepítésre.

DURAPRINT® GY.I.K.

Az 1470-es cikkszám, amely még mindig sok lapon szerepel, a korábbi DURAPRINT® változatnak felelt meg, amelyet számítógépekre telepíthető lemezeken értékesítettünk. Ez a verzió már csak Windows® XP vagy régebbi operációs rendszert futtató számítógépeken működik.

Annak érdekében, hogy szoftverünket minden felhasználónak, beleértve az újabb operációs rendszerrel rendelkezőket is, biztosítani tudjuk, úgy döntöttünk, hogy a DURAPRINT®-t ingyenesen online biztosítjuk. Ennek előnye, hogy a szigorú biztonsági szabályokkal rendelkező vállalatoknak nem kell további szoftvereket telepíteniük. Ezenkívül a szoftver mindig gyorsan frissíthető és optimalizálható.

A DURAPRINT® a DURACARD nyomtató segítségével kiválóan alkalmas plasztikkártyák nyomtatására. Egyszerűen válassza ki a "DURACARD kártyák" menüpontot a termékkategória alatt, válassza ki a megfelelő terméket, és kezdje el a tervezést!

A DURAPRINT® használatához nem kell regisztrálnia és bejelentkeznie. A DURAPRINT® regisztráció nélküli használatához kattintson a "Tovább regisztráció nélkül" gombra. Regisztrációra van azonban szükség, ha terveit a felhőbe szeretné menteni és megosztani kollégáival.

Kattintson a megfelelő termékkategóriára a különböző kulcsszavak megtekintéséhez, és találja meg a kívánt terméket. Alternatívaként közvetlenül a "Termékkategória" címszó melletti keresősávba is beírhatja a címkézni kívánt cikkek 4 számjegyű cikkszámát, hogy megjelenjenek a megfelelő találatok.

Végül válassza ki a kívánt sort, és kattintson a "Termék kiválasztása" gombra a jobb oldalon az előnézet alatt.

Egyik ügyfelünknek a következő problémája volt:

"Feltöltöttem egy adatforrást (Excel táblázat), és hozzáadtam egy képarchívumot. Nem találom azonban az adatbázis módosításának lehetőségét, azaz, hogy a kész elrendezést most egy másik adatbázishoz és képfájlhoz (zip) kössem. Amint a webes alkalmazásban használtam az adatbázist, ezt a sablont nem tudom újra használni. A módosított fájlban sem tudok semmilyen adatbázis funkciót használni. Az adatforrás nézet teljesen eltűnt. Hogyan tudom megoldani ezt a problémát?"

Ügyfélszolgálatunk válaszolt:

Ahhoz, hogy a DURAPRINT® fájlt sablonként tudja használni későbbi használatra, tartsa nyitva az adatbázist, és NE kattintson az "Adatbázis használata" gombra.

Ezután mentse el a projektet úgy, ahogyan az a merevlemezen van. Amikor újra megnyitja a projektet, akkor már más adatokkal dolgozhat.

Igen, ezt megteheti az "Adatbázis használata" opcióval. Először töltse fel az Excel-listát, majd illessze be a megfelelő mezőket. Így az olyan mezők, mint a keresztnév és vezetéknév vagy a cégnév, előre meghatározott pozíciókba illeszthetők be.

Tippünk: Adja hozzá a névkitűzők adatait az Excel-sablonhoz, hogy pontosan úgy nézzenek ki a névtáblákon, ahogyan szeretné. Ez még egyszerűbbé teszi a szoftverben történő tervezést.


Igen,  lehetséges. Ehhez először egyértelműen meg kell neveznie a munkavállalók fényképeit. Pl. számozással vagy a megfelelő vezetéknévvel. Ha ezt megtette, kérjük, a következőképpen járjon el:

A) ELŐKÉSZÍTÉS:

Készítsen egy Excel listát az összes olyan szöveggel, amelynek szerepelnie kell a nyomtatási fájlban, majd adja hozzá a megfelelő képnevet. Mentse el az összes képet egy ZIP mappába, hogy később fel tudja tölteni.

B) DURAPRINT®:

1) Nyissa meg a DURAPRINT® programot, és válassza ki a megfelelő terméket.

2) Hozzon létre egy excel-táblázatot a megfelelő nevekkel, funkciókkal és egyéb szövegekkel, amelyeket  használni szeretne. Az alkalmazottak képeihez egy másik oszlopot kellene használnia, amelybe a teljes képnevet beírja, beleértve a képtípus megnevezését is. Pl: Például: "Mustermann.jpg".

3) Tegye az összes képet egy ZIP-fájlba.

4) A DURAPRINT® szoftverben ezután az "Adatbázis feltöltése" menüponton keresztül töltheti fel az Excel-táblázatot.

5) A különböző képek feltöltéséhez kattintson a "Képeket tartalmazó archívum feltöltése" gombra, és válassza ki a ZIP-mappát.

6) Most húzza az egyes cellák tartalmát a tervezési területre, és tervezze meg a betétlapot.

Így a DURAPRINT®-et belépőkártya azonosító szoftverként használhatja az egyedi plasztikkártyák nyomtatásához.