Szemetes NO TOUCH – okos és érintésmentes

A higiénikus hulladékgyűjtés sosem volt ilyen egyszerű

A COVID-19 járvány gyakorlatilag életünk minden területét érintette - még azt is, ahogyan a szemetet gyűjtjük. Tulajdonképpen a higiénikus hulladékgyűjéts zárt tárolókat igényel, ami azt jelenti, hogy a nyitott szemeteseket számos helyen le kell cserélni. Továbbá, az érintésmentes megoldások egyre fontosabbá válnak, mivel minden megérintett felület növeli a fertőzés veszélyét. A megoldás: az új szenzoros tecnológiával megalkotott szemeteseink.

NO TOUCH: a neve mindent elárul - érintésmentes

Az új, szenzor vezérelt NO TOUCH szemeteseket úgy alkottuk meg, hogy helyt álljanak változó világunkba. A kulcsszó itt az érintésmentes: az egyetlen dolog, amit tennie kell, hogy a kezét a szenzor felé helyezi, és a szemetes felnyílik. 5 másodperc után pedig automatikus lecsukódik. A visszaszámlálás látható a kijelzőn.

Automata vagy kézi - Ön dönti el

A szeméttároló nyitható és csukható manuálisan is. Mindegy, melyik módot válassza, a NO TOUCH szemetesekkel segítségével a hulladékgyűjtés mgefelel majd a higiéniai követelményeknek a hulladékgyűjtés területén.

További tulajdonságok:

Csendes záródás, mely automatikusan vagy manuálisan is működtethető
Eltávolítható belső tartály, zsák leszorítóval
Praktikus fogantyú a hátlapon

A szenzoros hulladékgyűjtők számos területen használhatók:


10 tipp a munkahelyi szelektív hulladékgyűjtés támogatásához

  1. Színkódolás: a különböző színkódok segítik a hulladékok szétválogatását. Erre a célra például megfelelő megoldást nyújtanak a színes fedelű DURABIN hulladékgyűjtők.
  2. Az akkumulátor veszélyes hulladék vagy elektromos hulladék? Az ABC hulladék weboldalán megtudhatja, hogy melyik termék, hogyan és hol ártalmatlanítható helyesen.
  3. Értékes hulladék: sok fémhulladék újrahasznosítható. Az európai fémhulladék-lista tájékoztatást nyújt ezekről a fémekről és a szükséges tennivalókról.
  4. Hová tegye a használt üveget vagy az elektromos hulladékot? Egy információs keret, mint például a DURAFRAME®, tájékoztatást nyújt a legközelebbi palackgyűjtőkről vagy újrahasznosító központokról.
  5. Kommunikáljon átláthatóan: ha az alkalmazottak ismerik a hulladékgazdálkodási koncepciót, mindenki jobban tud együttműködni.
  6. Maradjon képben: a vállalaton belüli hulladékmennyiség alakulásának rendszeres kommunikálása növeli az összes alkalmazott tudatosságát.
  7. DSGVO-előírások - a hulladék szétválasztására is: az érzékeny adatok nem kerülhetnek a hulladékba, hanem az adatvédelmi előírásoknak megfelelően meg kell semmisíteni őket.
  8. A használt bútorok és informatikai berendezések valóban már szemétnek számítanak? Ajándékbörzék és karitatív intézmények szívesen fogadnak működő természetbeni adományokat.
  9. Nyomtatásra kész: az üres tonerkazetták újrahasznosíthatók, és az erre szakosodott cégek felvásárolják őket. A nyomtatókazetták gyakran újratölthetőek.
  10. Adjon a szemétnek higiénikus kosarat: az olyan érintésmentes hulladékgyűjtők, mint a DURABLE SENSOR BIN, kevésbé továbbítják a fertőzéseket.

Termék áttekintés

Szenzoros szemetes NO TOUCH 6 l
Cikkszám: 3420
Szenzoros szemetes NO TOUCH 6 l
Szemetes szenzoros érzékelővel az érintésmentes működés érdekében. Kapacitás: 6 liter
Szenzoros szemetes NO TOUCH 12 l
Cikkszám: 3421
Szenzoros szemetes NO TOUCH 12 l
Szemetes szenzoros érzékelővel az érintésmentes működés érdekében. Kapacitás: 12 liter
Szenzoros szemetes NO TOUCH 21 l
Cikkszám: 3422
Szenzoros szemetes NO TOUCH 21 l
Szemetes szenzoros érzékelővel az érintésmentes működés érdekében. Kapacitás: 21 liter
Szenzoros szemetes NO TOUCH 35 l
Cikkszám: 3423
Szenzoros szemetes NO TOUCH 35 l
Szemetes szenzoros érzékelővel az érintésmentes működés érdekében. Kapacitás: 35 liter