Kábel rendezés a munkahelyen 

CAVOLINE® - Az Ön kábelrendező szakértője

A kábelek optimális rendszerezése a munkahelyeken

A modern munkahelyek rugalmasak és nyitottak. Ez az elektronikai eszközök számának hatalmas növekedésével jár. A kábel rendezés fontos szerepet játszik abban, hogy növekvő számú elektronikai eszközeineket megfelelően tudjuk használni, rendben tartani és rendszerezni. Ez nem csupán a hatékonyságot növeli, nem csupán megfelelő megjelenést biztosít a munkahely számára; de szerves részét képezi a munkahelyi biztonsági előírásoknak is, melyet a törvény határoz meg, és amelynek betartásával megelőzhetők a kábelek által okozott balesetek, veszélyek.

Koncentráljunk a lényegre

A jó kábel rendszerezés egyszerűen a következőt jelenti: minden típusú kábelt megfelelően elvezetni és rendszerezni. A szigorú design koncepciójával, premium minőségű szaktudásával és a számos kombinációs lehetőségnek köszönetően a CAVOLINE® tökéletes kábel rendszerezési megoldást kínál minden irodában. Átfogó megoldást kínál a kábel klippek, tépőzáras kábel kötegelők és a különöző kábel dobozok segítségével. 

A sorozat központi eleme: a CAVOLINE® BOX

A CAVOLINE® BOX egy tökéletes eszköz a kábelek és hosszabítók számára. Az íróasztal azonnal rendezetté válik, mivel a kábel csatlakozások és a felesleges kábelek is rejtve maradnak a vonzó megjelenésű doboz belsejében. A kompakt külső méretének köszönhetően a CAVOLINE® BOX S akár az asztalon is elhelyezhető, így szolgálhatja az okostelefonok kényelmes töltését is. A csúszásmentes felület biztosan tart.

Kábelrendezési útmutató  

A kábel rengeteg rendszerezése – de hogyan? A CAVOLINE® leegyszerűsíti ezt a feladatot – nincs szükség szakmai segítségre. Olvassa el tippjeinket, trükkjeinket és Ön is könnyedén megoldja.

Kábelek és kis távolságok. A gyártók a kábeleket gyakran túl hosszúra hagyják, annak érdekében, hogy minél szélesebb körben lefedjék az igényeket. Így szükségessé válik, hogy a kábeleket megfelelően kötegeljük vagy feltekerjük, vagy helyettesítsük rövidebb kábelekkel, melyek a speciális kereskedőknél elérhetők.

Kábel rendszerezők minden helyzetre. Az öntapadó kábel klipek különböző méretekben elérhetők, gyorsan elhelyezhetők sima felületekre, így biztosítják a kábelek megfelelő elvezetését. A lazán lógó kábelek, pl. egy íróasztal alatt, összefoghatók a tépőzáras kábelkötegelők segítségével, így megakadályozzák az esetleges baleseteket, mindeközben a kábeldobozok segítségével könnyedén elrejthetjük a dugaljakat és kábel rengetegeket.

Biztonságos elvezetéssel megakadályozhatjuk a kábelek sérülését.

A kábelek rongálódását, törését meg kell akadályozni. A helytelen elvezetés csökkenti a használhatóságot és a biztonságot is. A tépőzáras kábelkötegelők bizonyítottan praktikus megoldást nyújtanak minden egyedi helyzetben. A CAVOLINE® BOX dobozok nyílásai gumirozottak, így a kábelek elvezetése biztonságos. 


Egyszerű tisztítás. A dugaljak, hosszabbítók kábel dobozban történő tárolása védelmet nyújt a kosszal szemben, ezáltal hosszabb élettartamot is biztosít a számukra. A jól rendezett kábelek megkönnyítik a munkahelyek tisztán tartását is. 

Elrejtés helyett kiemelés. Ha a kábeleket nagy távolságokon kell elvezetni, könnyen varázsolhatjuk a kábeleket szemet gyönyörködtető látvánnyá. Számos kreatív és inspiráló megoldást találhat a kábel művészet területén.

A kábelkáoszból rendezett munkahely lesz

Az íróasztal alatti kábelkáosz nem csak csúnyán néz ki, de gyorsan veszélyes botlásveszélyessé is válik.
A dugaszoló csatlakozó eltűnik a CAVOLINE® BOX L kábeldobozban, míg az öntapadó kábelkötegelő megkönnyíti a kábelek elvezetését.
Kábelgubanc az íróasztalon: megnehezíti az eszközök hozzárendelését és helyet foglal a munkához.

Kompakt és praktikus: A CAVOLINE® BOX S okostelefonok töltőállomásaként is szolgál.

Hogyan működik a kábelcsipesz rögzítése?

1. lépés: Tisztítsa meg a felületet
2. lépés: Távolítsa el a fóliát
3. lépés: A klipsz rögzítése
4. lépés: A kábel rögzítése

Díjak

German Innovation Award 2020
Red Dot Design Award 2020
Iconic Award Innovative Interior 2021