A tablettartók megkönnyítik a főzést a konyhában

Egy modern tablet vagy egy klasszikus szakácskönyv? 

Számos főzési alkalmazásnak, receptblognak és webhelynek köszönhetően a táblagépek és az okostelefonok egyre inkább átalakulnak digitális szakácskönyvekké. Az előnyök nyilvánvalóak: tetszőleges számú recept kereshető, menthető és válogatható egy táblagéppel - és gyorsan és egyszerűen megosztható a barátokkal.

Tehát a megfelelő konyhai konzolok még fontosabbak - nemcsak a kényelmes működés érdekében, hanem a munkafelületen lévő táblagépek védelme érdekében is. Fedezze fel a tablettekel való főzéshez szükséges tippeket, és fedezze fel a megfelelő recepteket a digitális receptgyűjteményéhez. Mi biztosítjuk a tökéletes hozzáférést!


Mobil és stabil: asztali tablettartó

Biztonságos tartás rugalmas olvasási szög beállítással: az asztali állvánnyal az iPadek és más 7–13 ″-os táblagépek tökéletesen alkalmazhatók főzéshez és sütéshez. 360°-kal elforgatható, így álló vagy fekvő módban is használható.

Tippünk: az XL változat extra széles tartóval a védőtokkal ellátott táblagépekhez is használható - az érzékeny eszközök speciális védelméhez. 

Szuper sokoldalú: a forgatható tablet állvány

Állítsa be a táblagépet, fordítsa a kívánt helyzetbe - kész! A TABLET BASE különösen hasznos és bárhol felállítható. A táblagépek biztonságosan elhelyezhetők a gumibetétes puha felületen. Ideális okostelefon-állványként is!


Akadálymentes kilátás

Különösen videók és főzési oktatóanyagok esetében ideális, ha a kijelző szemmagasságban helyezkedik el. Előny: A munkafelület szabadon marad. Főzés után a tartó egyszerűen visszahajtható, hogy helyet takarítson meg.

Tippek táblagéppel történő főzés esetén

Folyadékok, magas hőmérséklet vagy konyhai hulladék: megfelelő előkészítéssel megvédheti készülékét a szennyeződéstől.

Főzés előtt:

  •  Akár az asztalon, akár a falon, a helyes elhelyezés biztosítja, hogy kényelmesen használhassa a táblagépet főzés közben, és megvédje a szennyeződésektől
  • Töltse fel az akkumulátort, vagy helyezze a készüléket az aljzat közelébe
  • Engedélyezze a kijelző hosszú használatát - a kijelző néhány másodperc vagy perc múlva gyakran elsötétül
  •  Hívja elő a receptet

Főzés után:

  • Használjon a táblagépek, iPadek stb. érzékeny érintképernyőihez kifejlesztett tisztítószereket, melyek könnyedén eltávolítják a szennyeződéseket és a foltokat.

Tudta...?

Akár otthoni irodájában, akár intelligens otthonában - a DURABLE tablettartók megkönnyítik a 7-13 "-os táblagépek használatát, bárhol, bármikor. Tudjon meg többet a táblagép tartó sorozatunkról >>