HULLADÉKKEZELÉS - olyan fontos, olyan egyszerű a DURABIN segítségével

A hulladék az új nyersanyag Európában! A hulladékhegyek olyan nagyra nőttek már, mint az Alpok. Nem várhatunk tovább, meg kell tennünk a megfelelő lépéseket, hogy a múltbéli és jövőbeli hulladékot visszavezessük a körforgásba, és ezzel tehermentesítsük a környezetet. 

Egy világosan strukturált és könnyen felismerhető hulladék-újrahasznosítási koncepció biztosítja, hogy különösebb erőfeszítés nélkül garantált legyen a különböző hulladéktípusok szétválogatása, és hogy a régi anyagok a megfelelő hulladékgyűjtőbe kerüljenek.


Hulladékmentessé válik-e Európa

A jogi követelmények és érdekes tények megtekintéséhez tekintse meg a Zero Waste (Nulla hulladék) című új trendlapunkat: Hulladékmentessé válik-e Európa?

Szelektív hulladékgyűjtés könnyedén!

Ön is belezavarodik néha melyik szín, melyik hulladékot is jelöli? Nem gond!

A hulladékok szétválasztásának még egyszerűbbé tétele érdekében javasoljuk a hulladékgyűjtő edények felcímkézését DURAFRAME® infokeretek segítségével

Töltse le előre elkészített betétlapjainkat, és élvezze a mindenre kiterjedő koncepció előnyeit!

Glass
Glass
PDF
PDF | 344.5 KB
Metal
Metal
PDF
PDF | 345.9 KB
Plastic
Plastic
PDF
PDF | 345.1 KB
Paper
Paper
PDF
PDF | 345.1 KB
Organic
Organic
PDF
PDF | 346.1 KB
Non recyclable
Non recyclable
PDF
PDF | 344 KB

Több, mint csupán hulladékkezelés

A DURABIN® hulladékgyűjtő a DURAFRAME® infokerettel kombinálva számos különböző környezetben megállja a helyét. Akár a szennyesek sötét, világos és színes anyagokra történő szétválasztása esetén, akár különböző anyagok tárolására, vagy akár az óvodában az építőkockák és játékautók szétválasztására is kiváló megoldást nyújtanak a tároló edények.

A Kék Angyal tanúsítvánnyal rendelkező DURABIN® ECO 

Fenntartható hulladékgazdálkodás biztosítása

Kék Angyal tanúsítvánnyal rendelkező DURABIN® ECO hulladékgyűjtő legalább 80%-ban fogyasztás utáni újrahasznosított anyagból készül, és a termékcsaládot egy fenntartható hulladékgyűjtővel egészíti ki a környezetbarát hulladékgazdálkodás támogatása érdekében. A DURABIN® ECO különösen környezetbarát tanúsított termékként a Kék Angyal pecsét szigorú kritériumainak való megfelelésnek köszönhetően elősegíti a vállalatok fenntartható gazdálkodását.