Gyártás és logisztika

Munkavédelem, padlójelölők és egyéb biztonsági termékek

A targoncák száma, az idővel való versenyfutás minden termelési, raktározási és logisztikai műveletben növekszik, ez a személyzetet érintő veszélyes helyzetek növekedéséhez is vezetett. Ezért a munkavédelem (a Munkahelyek műszaki szabályai 1.8. pontja szerint) és a jól megtervezett feliratozási, címkézési rendszerek egyre fontosabbá válnak! Termékkínálatunk segíthet Önnek a megfelelő raktárkoncepció kialakításában.

A tájékoztató táblák, figyelmeztető táblák és tiltó táblák ideálisak a különböző előírások betartásának biztosítására. Ide tartoznak például a biztonsági cipő viselésére vonatkozó információk, valamint a bizonyos területekre való belépésre vonatkozó korlátozások. A kereszteződéseknél paldómatricák ragaszthatók fel, hogy emlékeztessék az embereket a targonca forgalom által okozott, fokozott kockázatra.

Az öntapadó padlójelölő szalagok alkalmasak az utak és a járdák kijelölésére, a különböző színek használata lehetővé teszi, hogy jól elkülönítsük a tiltott területeket (pl. a tűzoltó készülékek előtt) a rakodóhelyektől. A raklaphelyek kialakításához különböző padlójelölő is használhatunk.


Padlójelölő szalagok
Tároló helyek kijelölése
Biztonsági jelzések
Infokeretek DURAFRAME®
close-small
Safty mark
Warning, prohibition and mandatory signs
close-small
DURAFRAME®
Clearly mark prohibitions
close-small
DURABIN Container
Separate waste directly at the workplace
close-small
DURAFRAME®
Mark safety instructions

Raktári jelölőrendszerek

Raktári és gyártási területek kijelölése

A kommunikáció 80%-a vizuálisan történik; ezért a raklaphelyek, a közlekedőfolyosók és a raktározási területek egyértelmű kijelölése segíthet a gyártási folyamatok megkönnyítésében és a biztonság növelésében. A tökéletes logisztikai feliratozás biztosíthatja, hogy az Ön működése egyértelműen szervezett legyen.

A kiválóságra törekszünk, és a biztonságos és hatékony működés érdekében a raktárak és logisztikai központok számára prémium minőségű megoldások fejlesztésére és gyártására összpontosítunk.

A címkézési megoldások széles skáláját kínáljuk a mágneses és öntapadó logisztikai zsebektől kezdve a biztonsági padlójelölésekig, így segítjük elő az Ön rakárának biztonságos és hatékony működését.

A DURABLE logisztikai zsebeivel és raktárjelölési megoldásaival olyan strukturált raktárat hozhat létre, amely lehetővé teszi logisztikájának hatékony megszervezését.

Nyomtasson könnyedén logisztikai címéket

Szeretne gyorsan és egyszerűen vonalkódokat, raktárhely információkat nyomtatni, vagy ezeket a raktárban a polcokon egyszerűen cserélgetni? Akkor Önnek az általunk fejlesztett DURAPRINT® ingyenes címkéző szoftverre van szüksége!

A DURAPRINT® segítségével betétcímkéket tervezhet különböző dokumentumtárolókhoz vagy tasakokhoz. A megtervezett betétlapokat elmentheti és a helyszínen kinyomtathatja. Fedezze fel, milyen egyszerű a DURABLE termékek címkézése!

Polccímke tartók
öntapadó vagy mágneses változat
Dokumentum tartók

öntapadó, mágneses, neodym mágnessel ellátott, szalagos vagy dróttal rögzíthető változat

C-profil mágnesek
mágneses feliratozás
Tárolóhely kijelölése
különböző formák
Raklapláb jelölés
kék vagy sárga színben

Szervezett csomagolási terület

A rendezett, ergonomikusan kialakított munkaterületek segítik munkatársait a csomagolóasztalnál és a komissiózásnál, valamint a raktár és a gyártóüzem egyéb munkaterületein. A munkaterület tervezésének célja az kell, hogy legyen, hogy minden, amire szükség van, könnyen elérhető és biztonságos magasságban legyen. A biztonsági és munkautasításokat bemutatótáblatartó-rendszerek vagy öntapadó információs keretek segítségével lehet megjeleníteni a munkahelyen.

A munkahelyek és azok folyamatok optimalizálására és javítására gyakran alkalmazott technika a Kaizen-módszer.

close-small
DURAFRAME®
Information frames for work and safety instructions
close-small
VARIO®
Display board for information

Hulladékkezelés

Olyan hulladékgyűjtő rendszert keres, amely első pillantásra is könnyen kezelhető? Akkor tekintse meg hulladékkezelési megoldásainkat. Fedezze fel a különböző kapacitásokat, formákat, színeket és tartozékokat.

Kék fedél - Papír és karton: 

magazinok, újságok, prospektusok, könyvek, katalógusok, csomagolópapír, papír iskolai anyagok, tojásdobozok, lisztes és cukros zacskók stb.

Sárga fedél - Műanyag és csomagolóanyag:

műanyag edények (pl. joghurtos edények), polisztirol tálca élelmiszerekből, műanyag zacskók, műanyag palackok.

Szürke fedél - Általános hulladék (minden más, ami nem újrahasznosítható és nem veszélyes).

bőr, gumi, szövetmaradványok, porcelán, ivópoharak, higiéniai termékek, szennyezett papír, szénpapír.

Zöld fedél: újrahasznosítható anyagok, szerves hulladék, zöld üveg

Az újrahasznosítható anyagok közé tartoznak az olyan összetett anyagok, mint például: italos kartondobozok, kávé kapszulák

Piros fedél - fém:

konzervdobozok, palackok kupakjai, edények, szerszámok, evőeszközök, csavarok.

Fehér fedél: Fehér üveg

Tárolóedények újrahasznosítható anyagokhoz
Kiegészítők gyűjtőkonténerekhez

Kimenő áruk és szállítmányozás

Legyen minden rendben a rakodórámpán

A rakodókapunál két dolog döntő: a hatékonyság és a gyorsaság! A raklapokat és csomagokat helyesen kell felcímkézni, hogy a rakodás gyors legyen. Itt drótakasztóink vagy öntapadó logisztikai zsebeink segíthetnek abban, hogy minden zökkenőmentesen menjen.

Logisztikai zsebek
Szortírozók
Bemutatótábla tartók
Padlójelölés
close-small
Display panel systems
Display panel systems for the table, floor and wall
close-small
DURAFRAME®
Information frames for safety instructions

THINK LEAN - Belső folyamatok optimalizálása DURABLE termékekkel

Iroda és munkaterületek

A lean menedzsment módszer szerinti munkavégzés azt jelenti, hogy a nem értékteremtő folyamatokat eltávolítjuk a mindennapi munkából, és optimalizáljuk azokat, amelyek működnek. A DURABLE termékek az adminisztrációs irodáktól a gyártóüzemekig és a raktárig segíthetnek Önnek és munkatársainak a hatékonyság növelésében.

Ha szeretne többet megtudni a lean menedzsment módszerről, vagy szeretné megismerni, hogyan használhatók termékeink, akkor Ön jó helyen jár.

Kulcstárolás & Elsősegély
Információs rendszerek
Mágneses és információs táblák
Hulladékkezelés

Irodai munkaasztal

close-small
Tablettartó
Megtartja a tabletet álló vagy fekvő formátumban is
close-small
Könyöklők
Széles választék
close-small
CARD FIX
A látogatói belépők rögzítője
close-small
DURAFIX® klip
Jegyzettartó (4709)

Gyártói munkaállomás