Névkitűzők

Névkitűzők a DURABLE-től

Akár tűvel, mágnessel, klippel vagy csíptetővel - válassza ki a megfelelő névtkitűzőt, és teremtse meg a sikeres kommunikáció és azonosítás alapjait. A névtáblák szakértőjeként a DURABLE minden alkalomhoz kínál megfelelő megoldást. Legyen szó konferenciákról és szemináriumokról, vásárokról, rendezvényekről, gasztronómiáról vagy az egészségügyről: a névkitűző-sorozatok a különböző méreteknek és anyagoknak köszönhetően minden igényre széles választékot kínálnak. Például egy egyszerű és praktikus névtábla a megfelelő választás tömegrendezvényekhez, míg a CLASSIC névtáblák kiváló minőségű megjelenésükkel ideálisak reprezentatív célokra. A ruházathoz való rögzítés történhet mágnessel, kombinált klippel, csíptetővel. Keresse meg az Önnek legmegfelelőbb rögzítési módot a széles kínálatból. Alternatívaként A névtáblák textilszalaggal vagy lánccal is viselhetők.

> Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb névkitűzőt a névkitűző keresőnk segítségével  

Tipp, hogy mindig gyorsan,  tökéletes névkiűzője legyen:

  • Tanácsra van szüksége azzal kapcsolatban, hogy melyik névkitűző illik a legjobban az Ön iparágához? Fedezze fel áttekintésünket a DURABLE névtáblák termékkeresőjében.
  • Professzionális címkézés: A hozzá illő BADGEMAKER® betétlap minden méretben külön kaphatók, és az ingyenes DURAPRINT® szoftverrel könnyen nyomtatható.