Laminating cards

Szűrő
Önlamináló kártya SEALIT® 54x90 mm
Cikkszám: 8231
Önlamináló kártya SEALIT® 54x90 mm
Áttetsző, önlamináló fólia, mely megvédi a dokumentuomot a szükségtelen sérüléstől vagy kosztól. Ideális névjegykártyák, vagy fotók gyors laminálásához. Maximum méret: 54 x 90 mm.
Önlamináló kártya SEALIT® 54x90 mm XXL kiszerelés
Cikkszám: 8438
Önlamináló kártya SEALIT® 54x90 mm XXL kiszerelés
Áttetsző, önlamináló fólia, mely megvédi a dokumentuomot a szükségtelen sérüléstől vagy kosztól. Ideális névjegykártyák, vagy fotók gyors laminálásához. Nem szükséges hozzá laminálógép!
Önlamináló kártya SEALIT® A4 öntapadó
Cikkszám: 8237
Önlamináló kártya SEALIT® A4 öntapadó
Áttetsző, önlamináló fólia, mely megvédi a dokumentuomot a szükségtelen sérüléstől vagy kosztól. Minden sima, kemény felülethez hozzátapad. Eltávolítható és áthelyezhető. Ideális munkautasítások, felhívások kihelyezésére álló vagy fekvő formában.
Önlamináló kártya SEALIT® A4
Cikkszám: 8236
Önlamináló kártya SEALIT® A4
Áttetsző, önlamináló fólia, mely megvédi a dokumentuomot a szükségtelen sérüléstől vagy kosztól. Ideális A4 méretű anyagok gyors laminálására. Pl. menük, vagy működési szabályzatok. Nem szükséges hozzá lamináló gép!

Laminating made easy

Fast laminating without a laminator! Protect your documents, photos or ID cards from dirt and creasing with the SEAL IT laminating pouches. The self-adhesive laminating cards SEAL IT A4 ADHESIVE are suitable for permanent notices such as work instructions or operating manuals. Discover self-adhesive pouches in various formats as an alternative.