Menü

ISO 14001 - A DURABLE MEGFELEL AZ ECO-SZTENDERDEKNEK

Iso 14001 - durable gains the official eco-standard

A DURABLE sikeresen megfelelt a nemzetközileg is akkreditált ISO 14001-es előrásoknak, mely igazolja a hatékony, környezetvédelmi rendszer vezetését a vállalat minden német gyáregységében.

A meglévő minőségirányítási rendszerre alapozva a folyamatokat szisztematikusan javították, hogy felállítsák a környezetbarát irányítási rendszert. Ez hivatalosan is megerősítette a DURABLE cég elköteleződését a környezetbarát működés mellett. A független auditorokból álló TÜV Rheinland Group értékelő bizotsága igazolta, hogy a Kamen-Methler és Gotha gyárak, valamint az iserlohni logisztikai központ és központi adminisztrációs iroda megfelelnek minden követelménynek.

Iso 14001 - durable gains the official eco-standard

Egy 12 főből álló csoport, 6 hónapon keresztül dolgozott a projekten, és hatékonyan változtatták a folyamatokat, annak érdekében, hogy elérjék a kívánt normákat. A körynezetvédelmi irányítási rendszer bevezetése során 6 kulcsfontosságú tényezőt és ezzel kapcsolatos célokat határoztak meg. A DURABLE a beszerzési és energetikai menedzsmentre koncentrált, amely tartalmazza a hulladék, a kibocsátás, a veszélyes anyagok és a vészhelyzeti megelőzesekkel kapcsolatos tényezőket.

A TÜV Rheinland Group auditorai különösen nagyra értékelték a modern és hatékony technológiát, mellyel a vállalat mérsékli az energia felhasználást, valamint a hulladék belső újrahasznosítását.

Itt találja a DURABLE igazolásait angol, német, francia, dán, orosz és lengyel nyelven...

FENNTARTHATÓSÁG

Sustainability

A környezetvédelem korunk egyik legnagyobb kihívása. Gyakorlatilag egy modern vállalat sem működhet felelősen a megfelelő környezetvédelmi gyakorlat nélkül. Végülis ez az egy bolygó, ami rendelkezésünkre áll. Az ECO menedzsment csak akkor tarthat hosszú távon, ha a vállalat elkötelezi magát a folyamatos fejlesztések mellett.

DURABLE ISO igazolásai

Durable's iso certificates

A DURABLE sikeresen megfelelt a nemzetközileg is akkreditált ISO 14001-es előrásoknak, mely igazolja a hatékony, környezetvédelmi rendszer vezetését minden német gyárban.